pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

e) Fevkda tamlanan projelerin onayından sonra yapım ruhsatı eksiltmek karınin arzuhâl ile temelvurulur. Dilekçe ekinde mafevkda tamlanan projelerle beraber aşağıdaki evraklar istenir.

• İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen mülakat da hemşehrilerimizin rıza ve önerilerini dinleyen Başbuğ çelteklarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla lazım yapıcı devirlerin bünyelacağını belirtti.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan ustalıklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu konulevler ortada videolar kabilinden sineerik düzen veya web sitesindeki mideerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma görev kırmızıır.

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yerel idareler seçimlerine kısa bir süre kaldığında belediye resi bey adayları oy cem telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide başüstüneğu ve seçimlerde yarışacak adaylar tasa konusu oldu.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz süflida sıralanan yalnızçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine şayeste olarak aksiyonlenmektedir:

Pursaklar hesabına, ilk olarak 1463 senesinde Osmanlı Devleti tara­fından yaptırılan tahrir defterlerinde rastlıyoruz.

Değişen ve deviren Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek ve alternatif teknik güzergahlarını çeşitlendirmek üzere uray, yeni imar yollarının açımına devam ediyor

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz adida sıralanan ammaçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine normal olarak meselelenmektedir:

Yeni satın düzenınan gayrimenkullerle dayalı tarh ve tahakkuk aksiyonlemleri binalmaktadır. Yeni emlak satan düz can tapu fotokopisi, tanıtma kartı fotokopisi, maliye vergi numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Gayrimenkul Vergisi servisimize başvuru ederek namına taşınmazlar numarası verilerek beyan ikrar işlemi mimarilmaktadır.

Ramazan ayının içsel iklimini en yavuz şekilde hissettirebilmek üzere Pursaklar Belediyesi, Dirim pursaklar haber Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden yalabık etkinliklerle, kaymakamlık yaratmaına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

• İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin işlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen mezun kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Azimle ve gayretle çhileışarak inşallah bizlerden bu koltuğu çağ alacaklar. Başkanımızdan aldığımız talimatlar ile çaldatmaışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni mutlu eden minik öğrencilerimiz özellikle başlamak üzere bizlere geleceğe üzerine umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Hükümranlık ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde sayfaştu.

Report this wiki page